• Karayolları Genel Müdürlüğü KGM tarafından 3000 işçi alımına ilişkin noter ​​kurası duyurusu yayımlandı. 3.000 işçi alımında kuralar 2 gün sürecek. Kastamonu'daki kura 31 Mayıs Çarşamba günü çekilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerine “3.000 sürekli işçi alımı” için İŞKUR tarafından il ve meslek bazında başvurular 8 Mayıs’ta tamamlanmıştı. Karayolları için 3.000 kadro kapsamında açık iş sayısı kadar asıl “3.000” ve asıl sayının 3 katı kadar da yedek “3.000” aday sınava tabi tutulmaksızın doğrudan noter kurası ile belirlenecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü 3.000 işçi alımı için kuralar Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde Genel Müdürlük konferans salonunda gerçekleşecek. Noter kurasına, salonun kapasitesi kadar sınırlı sayıda (en fazla 500 katılımcı/istekli) izleyici alınacağı açıklandı.

Emekliye yapılacak ek zam için tarih belli oldu Emekliye yapılacak ek zam için tarih belli oldu

KASTAMONU'DA KURA 31 MAYIS'TA ÇEKİLECEK

30 Mayıs Salı; günü kurası olan iller

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars illeri için olacak ve saat 10.00’da çekiliş başlayacak.

31 Mayıs 2023 Çarşamba günü kurası olan iller

Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye, Düzce illeri için olacak ve saat 10.00’da çekiliş başlayacak. (Haber Merkezi)