Türkiye’nin otomobili Togg, ilk sahiplerini bulurken ikinci el fiyatı da ortaya çıktı. Ön siparişle Togg sahibi olan bir vatandaş Togg’u ikinci el sitesinde satmak için ilan verdi.

Dul ve yetim maaşı alanlara emekli promosyonu ne kadar, nasıl başvuru yapılır? SGK'dan açıklama var Dul ve yetim maaşı alanlara emekli promosyonu ne kadar, nasıl başvuru yapılır? SGK'dan açıklama var

Türkiye'nin yerli otomobili Togg için ön siparişe başvuran ve otomobilini almaya hak kazanan bir vatandaş aldığı Togg’u ikinci el araba sitesine koydu. Böylelikle Togg’un ikinci eli için istenen fiyatı da ortaya çıkmış oldu.

İKİNCİ EL ARABA SİTESİNDE TOGG İLANI

Togg web sitesi üzerinden gerçekleştirilen ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi, noter huzurunda yapılan dijital çekilişle heyecanlı bir sürece adım attı. Ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerini içeren sıralı listeden, şanslı 20 bin kişi, Togg'un internet sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden araçlarını teslim almaya başladı. Bu arada Togg sahibi olan bir vatandaş aracını ikinci el araba sitesinden satmak için ilan verdi.

İŞTE İKİNCİ EL TOGG’UN FİYATI

Söz konusu ilanda Ankara'da satışa sunulan ve henüz 600 km yol paymış olan kırmızı bir Togg’un 3.5 milyon TL’ye satışa konulduğu görüldü. Böylelikle ikinci el Togg için istenecek fiyat da aşağı yukarı ortaya çıkmış oldu.

Haber Merkezi