Babalar gününün gelmesiyle birlikte Taşköprü Postası Gazetesi olarak bizler için çok büyük değeri olan babalarımıza söylenebilecek en güzel sözleri derledik.

Babalar günü sözleri, en güzel babalar günü sözleri, kısa babalar günü sözleri, anlamlı babalar günü sözleri

1-Baba kelimesini düşündüğümde, birçok olumlu şey düşünüyorum. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. Babalar Günün kutlu olsun!

2-Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

3-Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun.

4-Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

5-Ailemin reisi, benim canım babam. Babalar Günü'n kutlu olsun.

Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı

6- Seninle birlikte, sağlık, mutluluk ve huzur her daim yanımızda olsun. Babalar Günü'n kutlu olsun benim canım babacığım.

7-Bu hayatta ilk öğretmenim, ilk patronum ve sürekli danışmanım canım babacığım. Varlığın benim en büyük dayanağım, Babalar Günün kutlu olsun.

8-Eşim, yoldaşım, canım… Canımızdan bir canımız daha oldu ve sen ne güzel bir baba oldun! Babalar Günün kutlu olsun.

9-Bize tüm bildiklerini öğreten, hayata adım atarken elimizden tutam babamız… Yaşam veren ve de güneş ışığı gibi içimizi ısıtan sensin. Büyürken anladım ki hakkın ödenmez. Babalar günün kutlu olsun.

10-Ailemizin bir tanesi… Neler neler yapsam yine babalık hakkını ödeyemem, benim biricik ton ton babam. Hasret içinde seni kucaklıyorum ve yanaklarından öpüyorum.

11-Babaların en tatlısı, biricik babam, bana verdiğin emeklerle bugünlere geldim. Sana minnettarım, biricik yavrun olarak babalar gününü kutlarım.

12-Babalar günün kutlu olsun! Seninle yaşadığımız onca anıyı, çocukluk hatıralarımı hiçbir şeye değişmem. Senin daima miniğin olarak kalacağım. Boynuna atlamak özlemiyle, sevgiler…13-

13-Babamm! Beni kollarına aldığın ilk günden bu yana güven ve sevgi dolu bir yuva kurduğum için sana minnettarım; babalar gününü tebrik ederim.

14-Bizlere ve yuvamıza emek verdiğin onca yılın ardından iyi ki babamsın diyorum. Senin o güzel emeğin ve de hakkın nasıl ödenir? Hatıraların asla aklımdan çıkmadığı yerdeyim. Daima seni düşünüyorum. Her hareketimde yanımda sen varsın. Yaşlandıkça artan bir sevgiyle, babalar günün kutlu olsun.

15-Bir tane babam, sen babaların en iyisisin. Yaşamda elimden tutuğum için minnetle, hakkını ödeyemeyeceğimi bilerek seni özlüyorum. Sevgiyle…

Hazırlayan: Oğuzhan ERDOĞAN