Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın 'takip' ve 'taciz' iddiasıyla ilgili bir açıklamada CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'den geldi.

"Milletin iradesi bizim Hasan yalnız değildir" diyen Erbilgin, 'takip' ve 'tacizi' AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'nün organize ettiğini ileri sürdü.

Erbilgin, "Değerli Kastamonulular dün AKP İl Başkanı’nın organize edip kışkırttığı ve öncülük ettiği bir güruh önce il binamızın önünde toplanarak gerginlik çıkarmaya çalışmış, sonra Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Ofisinin önünde tahriklerine devam etmiştir. Sağduyulu tavrımız nedeniyle istediğini elde edemeyenler gece 02.00’de evine gitmek için partimizden ayrılan bu memleketin evladı Milletvekilimiz Hasan Baltacı’yı plakaları bizde olan araçları ile takip ederek tehdit ve tacize yeltenmişlerdir. Milletin iradesine karşı yapılan bu pervasız girişim için ilgililere bilgi verilmiştir. Bilinmelidir ki bu şehir eşkıyalarına karşı tutumumuz nettir. Milletvekilimize karşı yapılan bu millete, Kastamonu’ya karşı yapılmıştır. Bu kötülüğe karşı dimdik duracağız. Bu nefreti bitireceğiz" dedi.

(Mustafa Balcı)

Tiktok Türkiye'de kapatılıyor mu? İşte son durum Tiktok Türkiye'de kapatılıyor mu? İşte son durum