Hüseyin Arslan, Taşköprü'nün Tabakhane Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu! Hüseyin Arslan, Taşköprü'nün Tabakhane Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu!

Taşköprü ilçemizde bulunan Küçüksu Mesire Alanı ihaleye çıkartıldı.
Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ve Bölge genelinde Taşköprü ilçemizde olması ile dikkat çeken Küçüksu Mesire Alanı, himayesi altında bulunduğu Taşköprü Orman işletme Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkartıldı.
Yeşilin her tonunu barındıran ve boş vakitleri ile izin günlerini doğal bir ortamda geçirmek isteyen vatandaşların ilk tercihlerinden olan Küçüksu Mesire Alanı, uzun zamandır ziyaretçilerinin bıraktığı çöpler, fiziksel zarar görmesi ve bakımsızlık yüzünden vatandaşlardan tepki alıyordu.
Geçtiğimiz günlerde Taşköprü Postası Gazetesi olarak vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri dikkate alarak "Küçüksu Mesire Alanı yetkililerden yardım eli bekliyor" adlı haberimizin yayımlanmasının ardından Küçüksu Mesire Alanı, ihaleye çıkartıldı.
Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek ihalenin bazı detayları ise şu şekilde;
Yüzölçümü 45 hektar olan mesire alanının ilk yıl tahmini kira bedeli 31.000 TL, geçici teminat kararı ise 9.000 TL olarak açıklandı.

Haber: Buse ASLAN