Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir’in yoğun çalışma ve uğraşları sonucunda Çatalzeytindoğal gazına kavuşuyor.

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir’in katılımıyla doğal gaz çalışmalarına bugün itibari ile başlandı. Doğal gazın ilçeye gelmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Demir; “Verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek doğalgazın vatandaşlarımıza ulaşması için çalışmalarımız bugün itibari ile başladı” dedi.

CHP, Çatalzeytin'de aday tanıtım toplantısı düzenledi CHP, Çatalzeytin'de aday tanıtım toplantısı düzenledi

Doğalgazla birlikte ilçede hava kirliliğini en aza indirmek ve ekonomik yönden ilçe halkının daha ucuza ısınabilmesine imkan sağladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Başkan Demir; “Doğalgazla birlikte alt yapı ve üst yapıda hızla hareket ederek çalışmaların en ivedi şekilde tamamlanması için Çatalzeytin Belediyesi olarak her türlü desteğimizi veriyoruz. Doğalgazın ilçemize gelmesi hususunda emeği geçen, katkıda bulunan herkese ve desteğini hiçbir zaman bizden esirgemeyen halkımıza minnetlerimi sunuyor, sonsuz teşekkürler ediyorum. Söz verdiğimiz gibi Çatalzeytin’i dönüştürecek ve güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu. (istamonu)