AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, dün gece 366 TV'de CHP Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in iddialarına cevap vermiş, yaptığı konuşmada da "Milletimizin değerleri ile bunların hiçbir bağı olmadığı için bunlardan da anlamasını beklemiyoruz. O zaman defolup gidecekler. Bu memlekette yapmak istedikleri kargaşayı, kaosu nerede yapacaklarsa orada yapsınlar. Buraya ait değil bu düşünceler" demişti.

Yapılan bu açıklamanın ardından CHP İl Başkanlığında seçim çalışması yapan CHP Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve partililer, gece saatlerinde sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğrafla Doğan Ünlü'ye mesaj yoluyla cevap verdiler.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda, "Sadece bize inanmış 56 bin 568 yurttaşımız için değil bütün Kastamonu için çalışmaya, ter dökmeye devam ediyoruz. Buradayız, defolup gitmiyoruz. Doğan Ünlü" denildi.

Otomobilde milyonluk ÖTV ayarı: Model Y'nin fiyatı tam yarı yarıya düştü Otomobilde milyonluk ÖTV ayarı: Model Y'nin fiyatı tam yarı yarıya düştü

(Mustafa Balcı)