Hanönü ilçesinde 'helva kesme adeti' sürdürülüyor Hanönü ilçesinde 'helva kesme adeti' sürdürülüyor

Kastamonu 2. Amatör Ligi'nde mücadele eden komşu ilçemiz Hanönü Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala namağlup şekilde şampiyonluğunu ilan etti.
Azdavay 1946 Spor'u kendi evinde konuk eden Hanönü Belediye Spor mücadeleyi Hakan Serçe ve Erdim Çorbacı'nın golleri ile 2-1 kazanarak altıda altı yapıp şampiyonluğunu garantiledi.
Müsabaka sonrası saha içerisinde ve soyunma odasında oyun havaları eşliğinde şampiyonluk sevincini kutlayan oyucular, unutulmaz anlar yaşadılar.
Elde edilen Şampiyonluk sonrasında konuşan Hanönü Belediye Spor Başkanı Emre Demir;
"Hanönü Belediye Spor Kulübü olarak bu sene maddi ve manevi olarak sponsorularımız ve ikili ilişkilerimiz sonucunda 2. Amatör lige güzel bir takım kurduk. Yönetim, hocalarımız, sporcularımız ve taraftarımızla bir bütün olduk ve başarı kaçınılmaz oldu. 2. Amatör lige katılan tüm takımlara kalan maçlarında başarılar dilerim. Hanönü Belediyespor Kulübü olarak kalan maçlarımızı da alarak taraftarımıza ve takımımıza destek veren sponsorlarımıza nağmağlup şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Seneye 1. Amatör Lig de de inşallah daha güzel bahsettirmek için yönetimce kollarımızı sıvadık. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.
Taşköprü Postası Gazetesi olarak komşu ilçemizin spor kulübu olan Hanönü Belediye Spor'u kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber: Buse ASLAN