Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, bir gelenek haline getirdikleri atalık tohumlardan yetiştirilen fide dağıtımını bu yıl yarın (30 Mayıs) gerçekleştirecek. Bu yılki organizasyonda vatandaşlara tam 180 bin fidenin ulaştırılacağı öğrenildi.
Kastamonu’da vatandaşları toprakla buluşturmak, betonarme hayat içerisinde anlamlı bir projeye imza atmak ve kaynağı belli organik ürünlerle sağlıklı bir üretimi sağlamak adına Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu tarafından hayata geçirilen ‘Atalık Tohumlardan Fide Üretim Projesi’ çerçevesinde bu yıl da Kastamonu Belediyesi tarafından fide dağıtım töreni gerçekleştirilecek.

Fidelerin dağıtımı 6 farklı noktada yapılacak
Kastamonu Belediyesi’nin 30 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği fide dağıtım töreni şehir merkezinde 6 farklı noktada yapılacak. Kuzeykent Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığı, Olukbaşı Şehitler Bahçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit Öğretmenler Parkı, Candaroğulları Mahallesi Pazar Alanı, Cumhuriyet Meydanı, İnönü Mahallesi Hüma Hatun Parkı’nda dağıtılacak olan fideler, vatandaşlara ücretsiz olrak dağıtılacak.
(Mustafa Balcı)

Kastamonu'da da görülüyor! İşinize yarayacak doğal kene kovucu! Bu koku varsa yaklaşmıyorlar! Kastamonu'da da görülüyor! İşinize yarayacak doğal kene kovucu! Bu koku varsa yaklaşmıyorlar!