Okumanın Yaşı Olmadığını, Bir Kez Daha Kanıtladılar

Taşköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik” kanunu kapsamında, yetişkinlere yönelik açılan “Okuma Yazma Kursu”nu başarıyla bitiren kursiyerlere, kurs bitirme belgesi verildi.

Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Vakfı Müdürü ve proje koordinatörü  Halil Çelik, kursiyerlere belgelerini takdim etti.

Vakıf Müdürü Halil Çelik, “İlçemizde, 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında, kadınlarımızın Devlet ve Millet kaynaşmasını sağlamak amaçlı, psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönden gelişimleri ile toplumsal entegrasyonlarını sağlamak için Aile Destek Merkezi (ADEM) faaliyete başlamıştır. Kokulu taş biblo kursumuzda 750 ürün siparişi aldık, bu hafta teslimini yapacağız, tekrar sipariş aldık , amacımız sosyal yardımlar genel müdürlüğünden destek almadan  sürdürülebilir bir “Adem” oluşturmak. Yetişkinlere yönelik okuma yazma kursu, kokulu taş biblo kursu ve tel kırma kurslarımız var. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm kursiyerlerimizi tebrik ederim. Hak eden kursiyerlere ise 1.800 tl teşvik ödemesi yapıldı” dedi.

Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Kadınlara Ücretsiz Kanser Taraması Hizmeti! Taşköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Kadınlara Ücretsiz Kanser Taraması Hizmeti!