Taşköprü ilçemizde gerçekleştirilen 2023 Analig Osman Bayraktar Sezonu Kadınlar Türkiye Birinciliği Müsabakalarının açılış töreni ile ilgi Taşköprüspor'dan bomba açıklamalar geldi.
Düzenlenen açılış törenine hiç bir Taşköprüspor yöneticisinin davet edilmediğinden bahseden açıklamada "Taşköprüspor’suz Taşköprü'de Spor Etkinlikleri Öksüz Kalır, Herkeste Altında Kalır" başlığıyla paylaşım yapıldı.
Taşköprüspor Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu demeçlere yer verdi;


"TAŞKÖPRÜSPOR’SUZ TAŞKÖPRÜ’DE SPOR ETKİNLİKLERİ ÖKSÜZ KALIR, HERKESDE ALTINDA KALIR”
Taşköprü Gençlik Spor Sahasında bugün yapılan 2023 Analig Osman Bayraktar Sezonu Kadınlar Türkiye Birinciliği Müsabakalarının açılış töreni Kastamonu Devlet Erkanının Katılımı ile gerçekleşmiştir. Hayırlı Uğurlu Olsun.
Bu açılış törenine resmi kuruluş yılı 1937 olan Tarihi neredeyse Cumhuriyet Kadar eski olan Futbolda Bal Liginde, yıllarca Kastamonu 1. amatörde sayısız şampiyonluğu bulunan, Kadınlar Profesyonel Voleybol liginde Kastamonu’yu tek başına 2 yıldır temsil eden sayısız sporcu yetiştiren, kendi bünyesinde sporculuk ve yöneticilik olarak görev yapmış nice siyasetçi, bürokrat ve iş insanı çıkaran Taşköprüspor Kulübünün hiçbir şekilde davet edilmemesini anlamlandıramadığımızı tüm kamuoyuna saygı ile bildiririz.
Taşköprüspor kişilerin, kurumların, siyasetçilerin veya bir ailenin takımı değildir.
Taşköprüspor tüm Taşköprülülerindir" denildi.


Haber: Buse ASLAN

Taşköprü Belediyesi'nden Tiyatro Gösterimi Taşköprü Belediyesi'nden Tiyatro Gösterimi