Su Kanalı İşçisi ile Ziraat Mühendisi alımı için yeni ilanlar yayımlandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ile 2 unvanda işçi personel alımı yapılacak. Başvurular 6 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.

Tercan Sulama Birliği tarafından 2 Haziran 2023 tarihli kamu iş ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre su kanalı işçisi ve ziraat mühendisi alımı yapılacak.

Başvurular haberimizde yer alan iş ilan numarası ile 6 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden alınacaktır.

Su Kanalı İşçisi alımı için Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olup 18 – 35 yaş arasında olanlar başvurabilecektir.

Ziraat Mühendisi alımı için: KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların başvuruları kabul edilir. Ziraat ve Orman Fakülteleri Ziraat Mühendisliği, Tarım Ekonomisi, Tarla Bitkileri bölümlerini Lisans düzeyinden mezun olanlar başvurabilir. 18 – 30 yaş aralığında olmak şart.

Tercan Sulama Birliği İşçi Alımı Genel Hususlar

Tercan İlçesi'nde ikamet ediyor olması, sulama alanında bilgi sahibi olması, gece ve gündüz vardiyasında çalışabilecek olması ve buna engel sağlık sorunu bulunmaması gerekir.

Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde

Başvuruda bulunan adaylar Diploma, Nüfus Cüzdanı ve Sabıka Kaydını 6 Haziran 2023 - 10 Haziran 2023 tarihleri arasında Başkanlığa teslim etmesi gerekmektedir.

Bu durum ilan başvurusunda belirtilmekle birlikte kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

(Haber Merkezi)