ÖSYM’nin ALES\3 takvimini açıklamasının ardından sınav tarihi merak konusu oldu. Beş yıl geçerli olacak sınavın ne zaman yapılacağı arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki ALES 3 ne zaman? 2024 ALES 3 ne zaman? ALES 3 sınav başvuru ne zaman? ALES 3 ne zaman oldu? ALES 1 2 3 farkı nedir? ALES puanı kaç yıl geçerli 2024? ALES kaç yıl geçerli? ALES kaç soru? ALES ne zaman giriliyor? Yökdil 3 ne zaman 2024? ALES 65 puan iyi mi? ALES 80 puan iyi mi? ALES'e kaç ay çalışmalı? İşte arama motorlarında araştırılan ALES 3 hakkında merak edilen tüm soruları sizler için derledik.

2024 ALES 3 NE ZAMAN?

2024 yılının sonlarına doğru ALES 3 sınavına girecek olan adaylar sınav takvimini arama motorlarında araştırmaya başladı. ALES 3 başvurularının ekim ayında başlaması planlanıyor.

ALES 3 sınav başvuru ne zaman?

ALES 3 sınav başvuruları 1-9 Ekim tarihileri arasında başvurular alınmaya başlanacak. Geç başvuruları ise 16 Ekim’e kadar başvurular alına bilecek. ALES 3 sınavı ise 17 Kasımda yapılacak.

ALES/3 sınavlarının başvuruları 1 - 9 Ekim tarihleri arasında alınacak. Geç başvurular da 16 Ekim'de yapılacak. ALES 3 sınavı da 17 Kasım tarihinde uygulanacak.

ALES 3 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ALES 3 sınavı sonuçları 6 Aralıkta açıklanması bekleniyor.

İBB Sen Oku Diye Eğitim Desteği Başvuru Şartları Neler? İBB Eğitim Desteği Ne Kadar, Kimlere Verilecek? İBB Sen Oku Diye Eğitim Desteği Başvuru Şartları Neler? İBB Eğitim Desteği Ne Kadar, Kimlere Verilecek?

Editör: Haber Merkezi