Atatürk Üniversitesi AÖF bütünleme sınavları 3 oturum halinde 6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınava giren adaylar, bütünleme sınav soruları ve cevaplarının yanı sonuçların açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. Peki ATA AÖF Bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 – 2024 yılı Atatürk Üniversitesi AÖF bütünleme sınavları 3 oturum halinde 6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınava giren adaylar, bütünleme sınav soruları ve cevaplarının yanı sonuçların açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. Peki ATA AÖF Bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024-2025 MEB ORTAK SINAV TAKVİMİ| MEB Ortak sınavları ne zaman? MEB Ortak sınav tarihleri ne zaman? 2024-2025 MEB ORTAK SINAV TAKVİMİ| MEB Ortak sınavları ne zaman? MEB Ortak sınav tarihleri ne zaman?

Atatürk Üniversitesi AÖF bütünleme sınavlarının son oturumu 7 Temmuz 2024 saat 09.30’da gerçekleştirildi. Sınavın ardından sorular ve cevaplar yayımlandı

ATA AÖF Soruları/Cevapları

ATA AÖF Bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF Bütünleme sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin henüz net bir tarih açıklanmadı. Ancak sonuçların iki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor

ATA AÖF Sınav Sonuç Ekranı

Editör: Haber Merkezi