Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı ilk kez 2024 yılında gerçekleştirilecek. Peki, Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı ne zaman? Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavına kimler katılabilecek? Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı başvuruları ne zaman, nereden yapılacak?

Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı ilk kez Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 24 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavına kimler katılabilecek?

İlk kez gerçekleştirilecek olan Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavına ziraat mühendisi, eczacı, kimya mühendisi, kimyager, orman mühendisi, orman endüstri mühendisi, bitki sağlığı alanlarında dersler alarak mezun olmuş tekniker veya ziraat teknisyenleri katılabilecek.

İBB Sen Oku Diye Eğitim Desteği Başvuru Şartları Neler? İBB Eğitim Desteği Ne Kadar, Kimlere Verilecek? İBB Sen Oku Diye Eğitim Desteği Başvuru Şartları Neler? İBB Eğitim Desteği Ne Kadar, Kimlere Verilecek?

Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı başvuruları ne zaman, nereden yapılacak?

Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılığı Sınavı başvuruları 9-15 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınav için geç başvuru tarihi ise 23 Ekim 2024 şeklinde belirlendi.

Sınava girecek olan adaylar başvurularını ÖSYM’nin resmi internet siteleri üzerinden https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden veya ÖSYM aday işlemleri mobil uygulaması aracılığıyla gerçekleştirebilecek.

Editör: Haber Merkezi