Gündem

2024 ehliyet affı gelecek mi? Binlerce mağdurun dört gözle beklediği haber!

2024 yılı için ehliyet affı gelecek mi? Binlerce mağdur bu haberi dört gözle bekliyordu! Puan affı Meclis'e sunulmuş, teklif yasalaşmıştı. İşte ayrıntılar...

Abone Ol

2024 yılı için ehliyet affı gelecek mi? Binlerce mağdur bu haberi dört gözle bekliyordu! Puan affı Meclis'e sunulmuş, teklif yasalaşmıştı. İşte ayrıntılar...

Yeni yılın başlamasıyla birlikte, vatandaşların merak ettiği konulardan biri de 2024 ehliyet affı oldu. Arama motorlarında sıkça sorulan "2024 ehliyet affı gelecek mi?" sorusuyla ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Ehliyetine el konulan sürücüler, beklentilerini karşılamak adına yeni yılda bir af beklentisi içerisine girdi.

EHLİYET AFFI NE ZAMAN GELECEK?

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren ehliyet affı gündemdeki yerini korurken, puan affıyla ilgili teklif Meclis'e sunularak yasalaşmıştı. Ancak, ehliyet affıyla ilgili net bir tarih belirlenmemiş durumda. Kaza ve yaralanmaya sebep olmayan sürücüler, ehliyet affının çıkmasını bekliyor. Ehliyet affının ne zaman geleceği konusunda somut bir adım atılmamış olsa da, konu sosyal medyada ve günlük konuşmalarda sıkça gündeme geliyor.

2 MİLYONDAN FAZLA SÜRÜCÜ MERAKLA BEKLİYOR

Sosyal medyada ve günlük konuşmalarda sıkça dile getirilen ehliyet affı talepleri, 2 milyondan fazla sürücü tarafından sürekli olarak sorulan sorular arasında yer alıyor. Ehliyet affının ne zaman çıkacağına dair net bir bilgi olmamakla birlikte, pek yakında gündeme gelmesi bekleniyor. Sürücüler, bu konuda gelecek haberleri dört gözle bekliyor.