Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gerede Hayvan Ve Emtia Panayırı, Türkiye’nin birçok noktasından binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşiyor. Her türlü ürünün tüketicilerle buluştuğu Gerede Panayırında birbirinden renkli anlara sahne olan aktivitelerde gerçekleştiriliyor. Peki, 2024 Gerede Panayırı ne zaman? Gerede Panayırı nerede yapılacak?

Neslican Tay kimdir? Neslican Tay hastalığı ne? Neslican Tay kaç yaşında, ne zaman hayatını kaybetti? Neslican Tay kimdir? Neslican Tay hastalığı ne? Neslican Tay kaç yaşında, ne zaman hayatını kaybetti?

2024 Gerede Panayırı ne zaman?

2024 Gerede Hayvan Ve Emtia Panayırı iki aşama halinde gerçekleştirilecek. Panayırın ilk aşaması, 13-15 Eylül 2024 tarihleri arasında ikici aşaması ise 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bölge için ekonomik ve kültürel açıdan oldukça önemli olan panayıra Türkiye’nin birçok noktasından binlerce satıcı ve müşteri katılıyor.

Gerede Panayırı nerede yapılacak?

Her yıl geleneksel olarak Bolu’nun Gerede ilçesinde düzenlenen panayır için geri sayım başladı. Gerede Panayır Alanı’nda düzenlenecek olan birbirinden renkli etkinliklere katılanlar yalnızca ticaret değil aynı zamanda birbirinden lezzetli yemekleri de keşfediyor.

Editör: Haber Merkezi