Valilik duyurdu: Bu İlde okullar 1 gün tatil edildi! Valilik duyurdu: Bu İlde okullar 1 gün tatil edildi!

Çorum’un Kargı ilçesinde asırlardır düzenlenen Kargı Panayırının tarihi belirlendi. Çevre il ve ilçelerden gelen binlerce misafirin katılımıyla gerçekleşen Kargı Panayırı 29 Ekim 2024 tarihinde başlayacak. Peki, 2024 Kargı Panayırı ne zaman? Kargı Panayırı nerede yapılacak? Kargı Panayırına hangi sanatçılar katılacak?

2024 Kargı Panayırı Ne Zaman?

Asırlık Kargı Panayırı, 29 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 29 Ekim 2024 Salı günü Vosvos araçların katılımıyla düzenlenen fener alayı ve kortej yürüyüşü ile beraber başlayacak olan Kargı Panayırı Emrah Çiçek’in halk konseri ile devam edecek.

Çeşitli bölgelerden her yaş grubundan misafirlerin doya doya eğleneceği ve alışveriş yapabileceği Kargı Panayırında unutulmaz anlar yaşanacak. Bisiklet yarışı, atletizm yarışı, yamaç paraşütü, yağlı pehlivan güreşleri ve halk konserlerinin düzenleneceği Kargı Panayırı renkli anlara sahne olacak.

Kargı ilçesinin kültürel ve sosyal yaşamında oldukça önemli bir yere sahip olan Kargı Panayırında düzenlenecek olan Yağlı Pehlivan Güreşlerine Serhat Gökmen, Enes Doğan, Recep Kara, İsmail Balaban, Cengizhan Şimşek, Yusuf Can Zeybek, Mustafa Doğan Özkaya, Orhan Okulu, Mustafa Taş’ın yanı sıra 26 Baş Pehlivan olmak üzere 500’den fazla pehlivan katılım sağlayacak.

2024 Kargı Panayırında ünlü şarkıcı Öykü Gürman’ın  yanı sıra DJ Duygu Atakan ve Emrah Çiçek sahne alacak.

2024 Kargı Panayırı Ne Zaman

Editör: Deniz Çam