İstanbul'dan Kastamonu'ya uyuşturucu taşıyan 2 kişi yakalandı! İstanbul'dan Kastamonu'ya uyuşturucu taşıyan 2 kişi yakalandı!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, otobüs bilet fiyatlarına zam olarak yansıyor. Kastamonu şehir içi ulaşım, Kastamonu-Taşköprü otobüsleri, Kastamonu-Daday otobüslerine geride bıraktığımız günlerde zam yapılmıştı. Peki, Kastamonu-Devrekâni otobüs bileti kaç TL? Devrekâni otobüsleri zamlandı mı? Kastamonu-Devrekâni arası kaç km? Devrekani’nin neyi meşhur? Sorularının yanıtları ise haberimizde.

Kastamonu-Devrekâni arası kaç km?

Kastamonu şehir merkezi ile Devrekâni ilçesi arası D765 karayolu üzerinden yaklaşık 57 kilometredir. Trafiğin yoğunluğuna göre değişmekle birlikte Kastamonu-Devrekâni arasında yaklaşık 51 dakikalık bir yolculuk süresi vardır.

Devrekani’nin neyi meşhur?

Devrekani’nin en meşhur yemekleri arasında ilçede özel olarak beslenen ve büyütülen Devrekani Hindisi ile yapılan Devrekani Hindi Banduması, Cırık Tatlısı başta gelmektedir. İlçede hamur işi ağırlıklı yemekler önemli bir yere sahiptir.

2024 Kastamonu-Devrekâni otobüs bileti kaç TL?

2024 yılı Temmuz ayının son günlerinde alınan karar ile Kastamonu-Devrekâni otobüslerine zam yapıldı. Karar doğrultusunda yeni fiyatlar şöyle:

  • Devrekani – Kastamonu Sivil Yolcu: 55 TL
  • Devrekani – Kastamonu Öğrenci: 50 TL
  • Güzergah üzerindeki noktalardan binildiği takdirde ise yeni fiyatlar 35 TL ile 45 TL olarak belirlendi.

Editör: Haber Merkezi