Benzin ve mazot fiyatlarına son dönemde gelen zamların ardından Kastamonu genelinde günlük otobüs  ve minibüs biletlerinin fiyatları merak konusu oldu. Peki, Taşköprü Kastamonu arası kaç TL? Kastamonu Taşköprü kaç TL?, Kastamonu arac kac tl?,  Istanbul Taşköprü otobüs bileti kaç para?, Istanbul'dan Kastamonu Taşköprü kaç saat?, Kastamonu Taşköprü’nün neyi meşhur? Kastamonu-Taşköprü arası kaç km?  Taşköprü-Kastamonu sefer saatleri ne? Kastamonu-Taşköprü arası sefer saatleri ne? İşte Kastamonu-Taşköprü otobüs ve minibüs fiyatları hakkında aradığınız tüm detaylar haberimizde….

2024 Kastamonu -Taşköprü Otobüs Minibüs Seferleri kaç TL

Yaz aylarının gelmesinin ardından vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında ise benzin ve motorin fiyatlarına gelen son zamanlarda sonra  Kastamonu Taşköprü Kaç TL oldu sorusu oldu.  İşte Taşköprü Kastamonu arası kaç TL sorusunun cevabı;

  • Kastamonu - Taşköprü : 70 TL
  • Taşköprü - Kastamonu : 70 TL
  • Taşköprü - Alatarla (Germeç) : 40 TL
  • Kastamonu – Alatarla (Germeç) : 50 TL

Kastamonu – Taşköprü ve Taşköprü – Kastamonu Sefer saatleri 2024

Yaz aylarında şehirde hareketlenmelerin başlaması üzerine Kastamonu – Taşköprü ve Taşköprü – Kastamonu Sefer saatleri araştırılmaya başlandı. Peki Kastamonu Taşköprü dolmuş saatleri 2024? , kastamonu - taşköprü dolmuş numarası?,  Kastamonu Taşköprü Minibüs fiyatları? , İstanbul Kastamonu Taşköprü Otobüs Bileti? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Kastamonu - Taşköprü arası hafta içi sabah 07.20’de ilk sefer düzenlenirken akşam en son sefer ise 21.30’da Cevizli Park’tan hareket ediyor. Kastamonu - Taşköprü arası hafta sonu ise sabah 07.40 seferler başlayıp akşam ise son araba 21.30’da hareket ediyor.

Taşköprü – Kastamonu arası hafta içi sabah 06.20’de hareket edip, akşam en son araba  saat 19.00’da Taşköprü Belediyesi Şehirlerarası otogarından hareket ediyor.

Taşköprü – Kastamonu arası hafta sonu ise 06.30’da başlayıp 19.00’da son araba hareket ediyor.

Taşköprü – Kastamonu arası hangi firmalar hizmet veriyor?

Taşköprü – Kastamonu arasında uzun yıllardır iki firma hizmet veriyor. Bunlar SS. Taşköprü Germeç Birlik Minibüs ve Taşıyıcılar Kooperatifi ve Öz Taşköprü Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi hizmet veriyor.

SS. Taşköprü Germeç Birlik Minibüs ve Taşıyıcılar Kooperatifi – 0366 417 44 88

Öz Taşköprü Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi – 0366 417 52 22

MasterChef 2024 Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? MasterChef 2024 Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu? MasterChef 2024 Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? MasterChef 2024 Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

Taşköprü – Kastamonu arası kaç km ?

Kastamonu’nun en büyük iki ilçesinden biri olan ve Sinop-Kastamonu karayolunda bulunan Taşköprü-Kastamonu arası 44 km mesafede bulunuyor. Taşköprü – Sinop arası ise 147 km. Taşköprü – İstanbul arası ise 553 km.

Kastamonu Taş köprünün neyi meşhur?

Kastamonu’nun AB Coğrafi işaret belgeli Beyaz Altın Sarımsağı ve tescilli kuyu kebabı ile ünlü ilçesi Taşköprü, damak tadına düşkünlerin yanı sıra tarihi ve turistik açıdan bölgede öncü olması nedeniyle de il genelinden ve şehir dışından çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor.

Editör: Haber Merkezi