Binlerce aday tarafından Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavı için heyecan dolu bekleyiş başladı. Üniversitelerin 2 yıllık bölümlerinden mezun olayların katıldığı KPSS Önlisans sınavının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.

 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM) tarafından 1 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavında memur olabilme hayali kuran binlerce aday soruları yanıtlayadı. Adaylar KPSS Önlisans sınav sonuçların açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. Peki, 2024 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 2024 KPSS Önlisans sonuç ekranı…

2024 KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 yılı KPSS Önlisans sınavı 1 Eylül 2024 Pazar günü saat 10.15’te başlayarak 12.15’te sona erdi.

Sınava giren adaylar, Genel Yetenek ve Genel Kültür bölümlerinden oluşan 120 soruluk testi yanıtlayadıktan sonra sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı. Peki, KPSS Önlisans sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kastamonulu akademisyenden önemli tespit: Yeni eğitim yılı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile başlamıştı Kastamonulu akademisyenden önemli tespit: Yeni eğitim yılı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile başlamıştı

2024 yılı KPSS Önlisans sınav sonuçlarının 20 Eylül 2024 tarihinde açıklanması bekleniyor. Adaylar sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin https://sonuc.osym.gov.tr/  üzerinden öğrenebilecekler.

Editör: Haber Merkezi