2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuruları sonlandı. Üniversiteli öğrenciler kayıt heyecanının ardından barınma telaşına düşerek KYK yurtlarını tercih etti. KYK yurt başvurularını kaçıran öğrenciler KYK ek yurt başvurularının tarihini araştırıyor. Peki, 2024 KYK ek yurt başvuruları ne zaman? 2024 KYK ek yurt başvuruları başladı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt başvurularının tamamlanmasının ardından değerlendirme işlemleri hala devam ediyor. İlgili kurumların incelemelerinin tamamlanmasının ardından sonuçlar duyurulacak. Sonuçlar daha belli olmadan üniversiteli öğrenciler KYK ek yurt başvurularını araştırmaya başladı.

Erşan Kuneri 2.sezon ne zaman? Erşan Kuneri ne zaman, nerede yayınlanacak? Erşan Kuneri 2.sezon tanıtımı Erşan Kuneri 2.sezon ne zaman? Erşan Kuneri ne zaman, nerede yayınlanacak? Erşan Kuneri 2.sezon tanıtımı

2024 KYK Yurt Başvuru Sonuçları

KYK yurt başvuru sonuçları 2023 yılında 13 Eylül’de açıklanmıştı. 2024 yılında da Eylül ayının ikinci haftasında açıklanması bekleniyor.

KYK yurt başvuru sonuçları inceleme sürecinin tamamlanmasının ardından e-Devlet sistemi üzerinden “Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt başvuru sonucu sorgulama” ekranından görüntülenebilecek.

2024 KYK ek yurt başvuruları başladı mı?

KYK ek yurt başvuru takvimi henüz netlik kazanması.

YKS ek yerleştirmelerinin başlamasıyla KYK yurtlarında da ek başvuru döneminin bir kere daha başlaması bekleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanacak olan duyuru ile KYK ek yurt başvuruları başlayacak.

Editör: Haber Merkezi