Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (PAEM) 450 personel alımı gerçekleştiriyor. Peki, PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman? PAEM komiser yardımcısı alımı nereden yapılıyor? PAEM komiser yardımcısı şartları neler? PAEM başvuru ücreti ne kadar?

Mevlid Kandili Duaları: Mevlid Kandili duaları ve sureleri nedir, nasıl okunur? Mevlid Kandili duası nasıl okunur? Mevlid Kandili Duaları: Mevlid Kandili duaları ve sureleri nedir, nasıl okunur? Mevlid Kandili duası nasıl okunur?

PAEM 2023-2024 KPSS P3 puan türünden en az 75 alan adaylardan 450 personel alımı gerçekleştirecek. Lisans mezunları arasında uygun şartları taşıyan 360 erkek ve 90 kadın öğrenci almak için başvuru sürecini başlattı.

PAEM komiser yardımcısı alımı ne zaman?

PAEM 360 erkek ve 90 kadın komiser yardımcısı alımı yapacak. Adaylar, 28 Ağustos – 6 Eylül 2024 tarihleri arasında http://pa.du.tr adresi üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını gerçekleştirebilecek.

PAEM başvuru ücreti ne kadar?

Adaylar, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00 ila 6 Eylül 2024 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü’ne ait Türkiye Halk Bankası Gölbaşı Şubesi/ Ankara “2024 YILI 7.DÖNEM PAEM GİRİŞ SINAVI” isimli hesabına 1.110 TL sınav başvuru ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Sınavı başarıyla geçen adaylar Polis Amirleri Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayana adaylar Komiser Yardımcısı olarak atanacaklar.

PAEM komiser yardımcısı şartları neler?

PAEM komiser yardımcısı şartları için tıklayın.

Editör: Deniz Çam