2024 Paris Yaz Olimpiyatları kapsamında C grubunda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, son maçında İtalya ile oynayacak. Olimpiyatlarda şampiyonluk hedefi ile sahaya çıkan Türkiye, Dominik Cumhuriyeti ile oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı. Peki, Türkiye – İtalya maçı ne zaman? Türkiye – İtalya maçı saat kaçta oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte, detaylar…

2024 Paris Olimpiyatları: Türkiye – İtalya maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşan Türkiye, C grubundaki son maçında İtalya ile karşılacak.

Türkiye – İtalya maçı 4 Ağustos 2024 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. Mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Galatasaray – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray – Çaykur Rizespor maçı şifresiz mi? Galatasaray – Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray – Çaykur Rizespor maçı şifresiz mi?

Milli Takım Kadrosu Belli Oldu

Dainele Santarelli’nin baş antrenörlüğünü yaptığı A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi