Taşköprülü futbolcu, Karaköprü Belediyesporla anlaştı: Filipinler Liginde oynuyordu Taşköprülü futbolcu, Karaköprü Belediyesporla anlaştı: Filipinler Liginde oynuyordu

2024 Paris Olimpiyatlarında ilk karşılaşmasında Hollanda ile mücadele eden Türkiye, gruplardaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Milletler Ligi’ndeki mücadelesine çeyrek finalde veda eden A Milli Kadın Voleybol Takımı madalya için mücadele edecek. Milletler Ligi’nde yer alan Dominik Cumhuriyeti ise 12 karşılaşmada 3 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile ligi tamamlamıştı.Peki,  Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman? Türkiye-Dominik Cumhuriyeti saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman?

C Grubu’nda mücadele eden Türkiye, 2024 Paris Olimpiyatları’nda ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı, 1 Ağustos 2024 Perşembe  günü saat 10.00’da oynanacak. Mücadele, TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı gruptaki son maçını ise grubun favori takımı İtalya ile oynayacak. Tükiye-İtalya karşılaşması ise 4 Ağustos 2024’te oynanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Puan Sıralaması

  • İtalya: 3 Puan
  • Türkiye: 0 Puan
  • Hollanda:0 Puan
  • Dominik Cumhuriyeti: 0 Puan
Editör: Haber Merkezi