Spor

2024 Paris Olimpiyatları:Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman?Türkiye-Dominik Cumhuriyeti saat kaçta, hangi kanalda

2024 Paris Olimpiyatlarında ilk karşılaşmasında Hollanda ile mücadele eden Türkiye, gruplardaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Peki,  Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman? Türkiye-Dominik Cumhuriyeti saat kaçta, hangi kanalda?

Abone Ol

2024 Paris Olimpiyatlarında ilk karşılaşmasında Hollanda ile mücadele eden Türkiye, gruplardaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Milletler Ligi’ndeki mücadelesine çeyrek finalde veda eden A Milli Kadın Voleybol Takımı madalya için mücadele edecek. Milletler Ligi’nde yer alan Dominik Cumhuriyeti ise 12 karşılaşmada 3 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile ligi tamamlamıştı.Peki,  Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman? Türkiye-Dominik Cumhuriyeti saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman?

C Grubu’nda mücadele eden Türkiye, 2024 Paris Olimpiyatları’nda ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı, 1 Ağustos 2024 Perşembe  günü saat 10.00’da oynanacak. Mücadele, TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı gruptaki son maçını ise grubun favori takımı İtalya ile oynayacak. Tükiye-İtalya karşılaşması ise 4 Ağustos 2024’te oynanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Puan Sıralaması

  • İtalya: 3 Puan
  • Türkiye: 0 Puan
  • Hollanda:0 Puan
  • Dominik Cumhuriyeti: 0 Puan