2024 UEFA Şampiyonlar Ligi finaline sayılı günler kala futbolseverler büyük bir heyecanla kupayı kazanacak olan takımı tahmin etmeye çalışıyor. Peki, 2024 Şampiyonlar ligi kupasını kim kazanacak? Kupanın sahibi Real Madrid mi yoksa Dortmund mu olacak?

Dünyanın en saygın organizasyonları arasında yer alan Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan İspanya’nın futbol devi Real Madrid mi yoksa Almanya’nın köklü takımı Dortmund mu olacak? Peki, 2024 Şampiyonlar Ligi kupasını kim kazanacak? Kupanın sahibi Real Madrid mi? Dortmund mu?

Finalin Favorisi

Şampiyonlar Ligi tarihinde en çok şampiyonluğa sahip olan Real Madrid, bu sezon gösterdiği performans kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Teknik direktörleri Carlo Ancelotti liderliğinde Luka Modric, Arda Güler, Jude Bellingham, Vinicius Jr gibi yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduran takım finalin favorisi olarak öne çıkıyor.

Salvatore Schillaci kimdir, nereli? Salvatore Schillaci kaç yaşında, neden öldü? Salvatore Schillaci kimdir, nereli? Salvatore Schillaci kaç yaşında, neden öldü?

Sürpriz Takım

Teknik direktör Edin Terzic liderlindeki takım genç kadrosuyla büyük bir başarıya imza atan Borussia Dortmund, Fulkrung, Brandt ve Marco Reus gibi isimlerle rakiplerini zorladı.

Şampiyonlar Liginde gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Borussia Dortmund, final mücadelesinde sürprizler yaratabilir.

2024 Sampiyonlar Ligi Kupasini Kim Kazanacak Kastamonu Taskopru Postasi

2024 Şampiyonlar Ligi Kupasını Ne Zaman

İspanya’nın futbol devi Real Madrid ile Almanya’nın köklü takımı Borussia Dortmund’un UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için mücadele edeceği karşılaşma 1 Haziran Cumartesi günü Londra’da bulunan Wembley Stadyumunda saat 22.00’de gerçekleşecek.

Editör: Haber Merkezi