Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri sahiplerine yönelik indirim kampanyasını duyurdu. Yüzde 25 oranında indirim sağlayacak bu kampanya için başvurular 23 Eylül itibarıyla başlayacak. Vatandaşlar, 18 Ekim’e kadar sürecek bu fırsattan yararlanmak için başvuruda bulunabilecekler. Peki, TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır? TOKİ indirim kampanyası kimler yararlanabilir? 2024 TOKİ indirimi var mı? TOKİ 25 indirim nasıl yapılır? TOKİ ev fiyatları 2024 peşinat ne kadar? TOKİ indirim kampanyası senede kaç kez yapılır? TOKİ peşin ödemelerde ne kadar indirim yapıyor? TOKİ zam oranı 2024 ne kadar olacak? TOKİ arsa başvurusu ne zaman 2024? Mustafa Levent Sungur kimdir? TOKİ ödemeleri nasıl oluyor 2024? TOKİ evleri kiraya verilir mi? TOKİ'nin 2.1 evleri kaç metrekare? TOKİ evleri fiyatları ne kadar? TOKİ emlak vergisi ne kadar 2024? TOKİ'de toplu ödeme var mı? 2024 TOKİ ihalesi ne zaman? TOKİ Müstakil Arsaya 2 katlı ev yapılır mı? TOKİ çekilişi ne zaman 2024?

TOKİ İndirim Kampanyası Başvuru Tarihleri

TOKİ tarafından sunulan bu avantajlı kampanya, 23 Eylül - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Peşin ödeme yapmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecekler. Bu tarihler arasında başvurularını yapanlar, borçlarını daha hızlı kapatıp tapularına kavuşabilecekler.

TOKİ İndirim Kampanyasına Kimler Başvurabilir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamasına göre, kalan borcunun en az yüzde 25’ini ödemek isteyen vatandaşlar bu indirimden yararlanabilecek. Geri ödeme taksitleri 2023 yılının haziran ayı itibarıyla başlayan ve 12 aydan fazla taksiti kalan konut ve iş yeri sahipleri başvuru yapabilecekler.

Kampanya kapsamında borcun tamamını kapatamayanlar da, borcunun en az yüzde 25’ini kapatmaları durumunda aynı oranda indirim elde edecekler.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları Düştü mü? İşte 2.79 – 2.89 Faiz Oranıyla Kredi Hesaplama (60-120 Ay) Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları Düştü mü? İşte 2.79 – 2.89 Faiz Oranıyla Kredi Hesaplama (60-120 Ay)

TOKİ İndirim Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, borç kapatma işlemlerinin gerçekleştiği bankaya başvurarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Alıcılar, ödemeleri gereken tutarı ve indirim detaylarını da başvuracakları bankadan öğrenebilecekler.

Editör: Haber Merkezi