Genel

2024 Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere mühendis, sosyal çalışmacı, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, avukat, temizlik görevlisi ve şoför olmak üzere toplamda122 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki, 2024 Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

Abone Ol

Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere mühendis, sosyal çalışmacı, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, avukat, temizlik görevlisi ve şoför olmak üzere toplamda 122 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Peki, 2024 Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde…

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), 2022 yılı KPSS puanı ile 33 büro personeli, 5 avukat, 10 mühendis, 4 sosyal çalışmacı, 39 koruma ve güvenlik görevlisi, 24 temizlik görevlisi ve 7 şoför alımı gerçekleştirecek.

Başvurular, 9 Haziran 2024 tarihine kadar Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek. E-posta, şahsen başvuru ya da diğer yöntemlerle yapılan başvurula kabul edilmeyecek.

Başvuru yapan adaylar yalnızca bir il için öğrenim durumuna uygun bir pozisyona başvuru yapabilecek.

2024 VGM Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Personel alımı başvurularının 9 Haziran 2024 tarihinde sona ermesinin ardından sonuçların ilan edilmesi bekleniyor.

Sonuçlar, başvuruların bitiş tarihiden itibaren 15 gün içinde açıklanması öngörülüyor.