Ziraat Bankası personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası personel alım şartları neler? İşte, Ziraat Bankası personel alımı başvuru ekranı ve diğer tüm detaylar…

Nevzat Çobanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Nevzat Çobanoğlu neden öldü? Nevzat Çobanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Nevzat Çobanoğlu neden öldü?

Ziraat Bankası Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası bünyesinde gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı için başvuru yapacak adaylar başvurularını https://ziraatteknoloji.hrpeak.com/jobs adresi üzerinden gerçekleştirecekler.

Adrese giriş yapan adaylar yalnızca çevrimiçi olarak başvurularını yapabilecekler.

Ziraat Bankası Personel Alım Şartları Neler?

  • Veritabanı Mühendisi Alımı

Veritabanı Mühendisi olarak çalışmak isteyen adayların, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik lisans bölümü diplomasına sahip olması gerekmektedir.

  • İş Analisti

İş Analisti olarak çalışmak isteyen adayların, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans bölümü diplomasına sahip olması gerekmektedir.

  • Siber Güvenlik Uzmanı

Siber Güvenlik Uzmanı olarak çalışmak isteyen adayların,  Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans bölümü diplomasına sahip olması gerekmektedir.

Ziraat Bankası personel alımı başvuru ekranına erişebilmek için tıklayın

Editör: Haber Merkezi