Gündem

2024/2 MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri Sözleşmeli Er Başvuruları Ne Zaman, Nasıl Yapılır? MSB Sözleşmeli Er Başvuru Şartlar

Milli Savunma Bakanlığı(MSB) 2024/2 Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeleri er başvuruları başladı. Adaylar, sözleşmeleri er başvuru şartları ve başvuru sürecine ilişkin detayları araştırıyor. Peki, 2024/2 MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları ne zaman bitecek? MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları nasıl yapılır? MSB sözleşmeli er başvuru şartları neler?

Abone Ol

Milli Savunma Bakanlığı(MSB) 2024/2 Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeleri er başvuruları başladı. Adaylar, sözleşmeleri er başvuru şartları ve başvuru sürecine ilişkin detayları araştırıyor. Peki, 2024/2 MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları ne zaman bitecek? MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları nasıl yapılır? 2024/2 MSB sözleşmeli er başvuru şartları neler? 2024/2 MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları nereden yapılır?

MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er alımı başvurusunda bulunmak isteyen adaylar https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresi üzerinden e-Devlet sistemi ile giriş yaparak işlemlerini online olarak yapabilecek. Başvurular için son tarih 13 Ekim 2024 olarak belirlendi.

2024/2 MSB sözleşmeli er başvuru şartları neler?

  • En az ilköğretim mezunu olmak/ yurt dışında dengi okul mezunu olmak
  • Askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış olanlar
  • 1 Ocak 1999 tarihi sonrasında doğanlar

Başvuru Kılavuzu ve Detaylar İçin Tıklayın

MSB Hava ve Deniz Kuvvetleri sözleşmeli er başvuruları nasıl yapılır?

Adaylar, Milli Savunma Bakanlığı(MSB) 2024/2 Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeleri er başvuruları 13 Ekim 2024 saat 23.59’a kadar  https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresi üzerinden e-Devlet ile giriş yapılarak kılavuzda belirtilen şartlar dahilinde online gerçekleştirilecek.

Başvuru formunun doldurulması ve 14 Ekim 2024 saat 23.59’a kadar sınav ücretlerinin ödenmesinin ardından başvuru bilgileri kayıt altına alınacak.

MSB 2024/2 Sözleşmeleri Er Başvuru Ekranı