Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen gezi çerçevesinde Kastamonu'da bulunan okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerini ağırladı.
"Gelişinizle kutlamalara ayrı bir anlam kattınız"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, heyetin geliş tarihinin de son derece anlamlı olduğunun altını çizen Vali Dallı, "Bu sene Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 105. yıl dönümünü kutluyoruz. Gelişinizle bu kutlamaya ayrı bir anlam kattığınızı ifade etmek istiyorum. Sizleri burada misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu tarihimiz, aynı zamanda Atatürk tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklara hediye edilmiş. Dolayısıyla sizin gelişiniz bu açıdan da kıymetli bizim için. Tefeyyüz İlköğretim Okulu, çok değerli bir okulumuz. Sizlere hem eğitim hem mesleki hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.
"Üsküp ve Kastamonu arasında kurulan bu güzel bağ"
Tefeyyüz İlköğretim Okulu Müdürü Selahaddin Zekir ise ikinci kez Kastamonu'ya geldiklerini ifade ederek "Bu ziyaretler sayesinde çocuklarımız Kastamonu'ya çok bağlandılar ve burayı çok sevdiler. Üsküp ve Kastamonu arasında kurulan bu güzel bağın artık hiçbir zaman kopmayacağını düşünüyoruz. Değerli zamanlarını bize ayıran Valimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve emeği geçen tüm personele çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Tefeyyüz İlköğretim Okulu heyetine Kastamonu'nun kadim tarihinden bahseden Vali Meftun Dallı, şehrimizin kültürel ve doğal güzelliklerini de ziyaretçilerine anlattı.