AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu’nun ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı TBMM’de ziyaret etti.
Ziyarette, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Araç Belediye Başkanı Süleyman Yazkan, Ağlı Belediye Başkanı Bülent Ergin, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Küre Belediye Başkanı Salih Turan ve Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar da yer aldı.
Uluay: "İlimizin Sorunlarını Paylaştık"
Milletvekili Halil Uluay, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "TBMM’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Alparslan Bayraktar’ı belediye başkanlarımızla ziyaret ederek ilimizin sorunlarını paylaştık." ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Arslan: "İlçemizle İlgili Taleplerimizi İlettik"
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise ziyaretle ilgili olarak, "Bugün Kastamonu Milletvekilimiz Sn. Halil Uluay ve ilçe belediye başkanı arkadaşlarımla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek ilçemizle ilgili taleplerimizi ilettik. Değerli Bakanımıza hüsnü kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Ziyarette Kastamonu’nun ihtiyaçları ve ilçelerin talepleri Bakan Bayraktar’a iletildi.