Milletvekili Ekmekci, “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kahraman üyelerini, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bugüne kadar bu çatının altında görev yapmış tüm milletvekillerimizi saygıyla yâd ediyorum” dedi.

105’NCİ YILA ÖZEL SERGİ

Bayrak Serap Ekmekci 1

Milletvekili Ekmekci ayrıca, TBMM’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yılına özel düzenlenen resim sergisine de katıldı.

Ekmekci, o anları, “Çocuklarımızın kaleminden dökülen her çizgide umut, her renkte gelecek var… Cumhuriyetin neşesi, millet iradesinin gücü minik ellerin hayal dünyasında yeniden can buldu… Bu özel sergide emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerine yürekten teşekkür ediyorum.

Zeynep Şen'in resmi TBMM'nde

Sanatla büyüyen bir neslin gözlerindeki ışık, hepimize ilham olsun… Kastamonu’dan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan sevgili Zeynep Şen’in yaptığı resmi görmekten de ayrıca gurur duydum” ifadeleriyle duyurdu.