AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Halil Uluay, "TBMM Genel Kurulu çalışmalarımız sırasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’ı ziyaret ettik. Bakanımıza ilimize verdikleri destekler için teşekkür ediyor ve görevlerinde kolaylıklar diliyoruz," dedi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü aran 3 kişiyi okul çevresinde yakaladı! Kastamonu Emniyet Müdürlüğü aran 3 kişiyi okul çevresinde yakaladı!

Fatma Serap Ekmekci ise, "Sayın Bakanımız Vedat Işıkhan’a Kastamonu’ya olan desteği ve bize gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Editör: Ünal TOPUKSUZOĞLU