Kastamonu, 17 Şubat – Bugün Kastamonu’da dört farklı kişinin vefat haberleri alındı.

Fadime Kurtçu Vefat Etti

Hayatını kaybeden merhumlar için çeşitli cenaze törenleri düzenlenecek. Şehit babası Kemal Kurtçu'nun annesi, Kenan Pişman'ın anneannesi ve Hasan Kurtçu’nun yengesi olan Fadime Kurtçu, Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi’nden alınarak Sapaca Göncüler Mahallesi’ne götürülecek. Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Fadime Kurtçu, aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Ömer Çelik’in Cenazesi Bugün Defnedilecek

Bir diğer vefat haberi de Köy Hizmetlerinden emekli Ömer Çelik’ten geldi. Ömer Çelik, Bayram Çelik, Satiye Gürçay, Gülsüm Kömleksiz ve Bedriye Kapucu’nun babası, Necmettin Çelik’in abisi ve Fuat Gürçay’ın kayınpederiydi. Bugün öğle namazını müteakip Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Camii’nde cenaze namazı kılınacak ve ardından Germeç Çiftkıran köyü Sipahi Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Nihal Erbaş’ın Cenazesi Anıt Aile Kabristanlığı’na Defnedilecek

Adil Erbaş’ın eşi, Coşkun ve Semra Erbaş’ın anneleri, Osman ve Özkan Erbaş’ın babaanneleri ve Talha ile Tomurcuk Çobanoğlu’nun anneanneleri olan Nihal Erbaş da hayata gözlerini yumdu. Merhume, bugün ikindi namazını müteakip Pırlaklar Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Anıt aile kabristanlığında defnedilecektir.

Çarşı Esnafı Kezban Şenel Vefat Etti

Kastamonu’nun tanınmış çarşı esnaflarından olan Şapkacı Hüseyin Şenel’in eşi, Ersin ve Ramazan Şenel’in anneleri Kezban Şenel de hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi, bugün ikindi namazı sonrasında Tosya Yolu Yunus Emre Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ahmet Dede aile kabristanlığına defnedilecektir.

Taşköprü Postası ailesi olarak tüm merhumlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.