Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 2025 Aile Yılı kapsamında, Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, ailenin güçlendirilmesine yönelik farkındalık çalışmaları başlattı.

Kastamonu'da 'Ailemiz, İstikbalimiz' Sloganıyla Yola Çıkıldı! 3

‘2025 Aile Yılı Ailemiz, İstikbalimiz’ sloganıyla yapılan kampanya çerçevesinde, Kastamonu’nun farklı bölgelerinde branda ve dijital reklamlar yer alacak. Çengeller Köprüsü, Barutçuoğlu AVM karşısı ve İl Emniyet Müdürlüğü karşısına asılan branda ve Çengeller mevkiindeki Digital Bilboard reklamlarıyla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın aile kurumunun bütünlüğünü ve işlevselliğini güçlendirme hedefi vurgulandı.

Kastamonu'da 'Ailemiz, İstikbalimiz' Sloganıyla Yola Çıkıldı! 2

Bu farkındalık çalışmalarıyla, aile bireylerinin huzur, mutluluk ve refahını sağlamak, aile olmanın ve güvenle bir arada yaşamanın önemine dikkat çekilmesi amaçlanıyor. Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu adımla 2025 Aile Yılı'na önemli bir katkı sunmayı hedefliyor.

Kastamonu'da 'Ailemiz, İstikbalimiz' Sloganıyla Yola Çıkıldı! 1Kastamonu'da 'Ailemiz, İstikbalimiz' Sloganıyla Yola Çıkıldı!