Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, ildeki spor müsabakalarının güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sayın Kayhan Ay'ın başkanlığında yapılan bu toplantıya, Kastamonu'daki spor kulüpleri ve taraftar grubu temsilcileri katıldı. Ayrıca, Kastamonu Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü personeli de toplantıda yer aldı.

Güvenlik Önlemleri ve Bilgilendirme

Toplantıda, 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor ile TBF Kadınlar Bölgesel Lig'de mücadele eden Şerife Bacı 37 Kadın Basketbol ve Kastamonu İstiklal Yolu Kadın Basketbol kulüplerinin temsilcilerine önemli bilgilendirmeler yapıldı. 6222 sayılı kanun kapsamında, spor müsabakalarında güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgi verildi. Ayrıca, geçmişte gerçekleşmiş ve gelecekte olası olayların önüne geçmek için alınacak önlemler de ele alındı.

Sporun Dostluk ve Kardeşlik Ruhuna Vurgu

Toplantıda, sporun sadece bir rekabet değil, aynı zamanda dostluk ve kardeşlik ruhu içinde icra edilmesi gerektiği vurgulandı. Spor kulüplerinin temsilcileri, güvenli bir spor ortamının sağlanması adına taleplerini ve önerilerini dile getirdiler. İl Emniyet Müdürlüğü, bu talepleri değerlendirerek, ilimizdeki spor etkinliklerinin daha güvenli ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli adımları atacaklarını belirtti.