Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2025 yılını 'Aile Yılı' ilan etmesinin ardından Kastamonu'da 'İlham Veren Evlilik Hikayeleri' söyleşileri başlatıldı,

Kastamonu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından başlatılan 'İlham Veren Evlilik Hikayeleri' programının konuğu ise Kıbrıs Gazisi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu ve eşi Nezihe Mahmutoğlu oldu.

Kastamonu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde yapılan açıklamada, "Başarılı Aile Yapılarından İlham Alan Söyleşiler ve 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında bugün 50 yıldır evli olan Kıbrıs Gazimiz Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu ve eşi Nezihe Mahmutoğlu’nu İl Müdürlüğümüzde misafir ettik" denildi.

Kastamonu ilin de yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan genç çiftler ile Kastamonu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir araya gelen Mahmutoğlu çifti, evlilik yaşamlarını ve uzun evliliklerinin sırlarını paylaştı.