Şampiyonluğu garantileen Hanönü Belediyespor 2. Amatör Küme’nin son maçında Hanönü Stadı’nda Kastamonu Yıldızlar ile karşılaştı. Maçı Erdim Çorbacı 2, Hakan Serçe 2 ve Özcan Kartaloğlu’nun attığı gollerle 5-4 mağlup etti.
Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, şampiyonluk kupasını kaldırdığı sezonun son maçında da Hanönü Belediyespor’u yalnız bırakmadı.

Şampiyonluk sevincini futbolcular ve taraftarla birlikte yaşayan Başkan Uçar, Kastamonu Yıldızlarspor ile oynanan maçın ardından sahaya inerek, şampiyon olan futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.
Maçın bitimi ile birlikte Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kupa seremonisi düzenlendi.

Kastamonu KASKF Başkanı Adem Keloğlu, 2. Amatör Küme şampiyon olan Hanönü Belediyespor’u tebrik ederek, “2. Amatör Küme’de birinci olan Hanönü Belediyespor ile Azdavayspor’umuzu tebrik ediyoruz” diyerek, şampiyonluk kupasını Hanönü Belediyespor futbolcularına takdim etti.

Hanönü Belediyespor Kulübü Başkanı Emre Demir ise şampiyon futbolculara seslenerek, “Hanönü’müze heyecan getirdiniz. Allah’ın izniyle inşallah gelecek yıl da 1 Amatör Kümede iyi bir takım kurarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Bize yaşattığınız heyecan için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hanönülü hemşerilerimize de takımlarına sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlu olsun” dedi.
Şampiyonluk kupasını alan futbolcular, şampiyonluk sevincini taraftarları ile birlikte doyasıya yaşadı.
Haber: Hasan YILMAZ