Boks sporuna 13 yaşında başlayan 4 Türkiye şampiyonluğu bulunan Milli boksör Ayşen Taşkın, Kastamonu'da kariyerinin ilk dünya şampiyonluğuna ulaşmak için yumruklarını ısıtıyor.

Ayşen Taşkın (4)

2017-2021 yılları arasında talihsiz bir sakatlık yaşayan ve üniversite eğitimi nedeniyle spora ara veren Ayşe Taşkın, ringlere tam 4 yıl sonra yeniden dönen 28 yaşındaki Ayşen'in kariyerinde 4 Türkiye şampiyonluğu ve uluslararası turnuvalarda dereceler bulunuyor.

Ayşen Taşkın (1)

Kastamonu'da yer alan Kadıdağı Boks Kamp Eğitim Merkezi'nde Sırbistan'da Mart ayındaki dünya şampiyonasına hazırlanan Ayşen Taşkın'ın hedefi birincilik kürsüsü.

Türkiye şampiyonluklarının yanı sıra 2'ncilik ve 3'üncülüklerinin de olduğunu ve bir önceki sene olimpiyat takımında yer aldığını belirten Ayşen Taşkın, olimpiyat elemelerinde ve uluslararası turnuvalarda Türkiye'yi temsil ettiğini söyledi.

Ayşen Taşkın (2)

"Hedefim şampiyonluk"

Kastamonu'da takım olarak dünya şampiyonasına hazırlandıklarını açıklayan Ayşen Taşkın, şampiyonluk istediklerini vurguladı.

Ayşen Taşkın (3)

Ayşen Taşkın, "Benim ve takımımızın hedefi, takım ve bireysel şekilde şampiyonluk. Aşağısı bizi tatmin etmez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA