Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ederek ilçesiyle ilgili taleplerini iletti.

Hüseyin Arslan Başkan Ziyaret (1)
Başkan Hüseyin Arslan, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Arslan, ilçeyle ilgili taleplerini Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar'a iletti. Sosyal medya hesabından ziyaretler ile ilgili paylaşım yapan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar'a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Hüseyin Arslan Başkan Ziyaret (3)
Başkan Arslan, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı da makamında ziyaret etti.

Hüseyin Arslan Başkan Ziyaret (2)

Gerçekleşen ziyarette, Taşköprü ve Doğanyurt’ta yürütülen ulaşım ve altyapı çalışmaları ele alındı. Başkan Hüseyin Arslan, ilçenin gelişimi adına yürütülen projelerle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’a bilgi vererek destek istedi.

Kaynak: İHA