Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Ramazan ayının manevi atmosferinin en güzel şekilde yaşanabilmesi için ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları başlatıldı. Belediye ekipleri, cemaatin daha hijyenik ve nezih bir ortamda ibadet edebilmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.
Vatandaşların ibadethanelerini temiz ve ferah bir ortamda yerine getirmeleri amacıyla yürütülen çalışmalar, Ramazan ayı boyunca aralıksız devam edecek.
Belediye Başkanı'ndan Açıklama
Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada “Mübarek Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini en güzel şekilde yaşamak için, ilçemizdeki tüm camilerimizi titizlikle temizliyoruz. Ekiplerimiz, cemaatimizin daha hijyenik ve nezih bir ortamda ibadet edebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Titizlikle Ramazan ayı boyunca da temizlik çalışmamız devam edecek. Bu mübarek ayın birlik, beraberlik ve bereket getirmesini temenni ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.