İlçe Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Teoman Eray Koç ve Ahmed Öztürk, gösterdikleri üstün performansla il birinciliğini elde etti.
Teoman Eray Koç ve Ahmed Öztürk Kastamonu Şampiyonu
İlçe Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden genç tenisçiler, turnuva boyunca rakiplerini geride bırakmayı başararak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Henüz küçük yaşta olmalarına rağmen gösterdikleri azim ve disiplin, izleyicilerin takdirini kazandı. Bu anlamlı başarı, sadece okul camiasında değil, tüm Taşköprü halkı tarafından coşkuyla karşılandı.
Şampiyonlardan Anlamlı Ziyaret
Şampiyon öğrenciler, elde ettikleri bu anlamlı başarının ardından Okul Müdürü Sezai Dincar ve Tenis Antrenörü Merve Kurt ile birlikte Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Arslan, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç sporcuları tek tek tebrik etti.
Başkan Arslan: ‘Taşköprü’nün Gururlarıyla, Gururlandık’
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.
“Taşköprü’nün Gururlarıyla, Gururlandık. Başarılarında emeği geçen Okul Müdürümüz Sezai Dincar ve Tenis Antrenörümüz Merve Kurt’u tebrik ediyor, sporcu yavrularımıza başarılarla dolu bir gelecek diliyorum. Her alanda ilçemizi en iyi şekilde temsil eden gençlerimizle gurur duyuyoruz.”
İlgili Haber:
Taşköprü’de tenis alanında büyük başarı: İl birincisi oldular