İBB Sen Oku Diye Eğitim Desteği Başvuru Şartları Neler? İBB Eğitim Desteği Ne Kadar, Kimlere Verilecek? İBB Sen Oku Diye Eğitim Desteği Başvuru Şartları Neler? İBB Eğitim Desteği Ne Kadar, Kimlere Verilecek?

2024 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim sınavına kısa bir süre kala sınav giriş belgesi adayların erişimine açıldı. Duyuruyu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) gerçekleştirdi Peki, KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi nereden alınır? KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman, saat kaçta? 2024 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

2024 KPSS Ortaöğretim Sınav Giriş Belgesi

ÖSYM tarafından 2024 KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri 5 Eylül 2024 Perşembe günü açıklandı. Sınava girecek olan adaylar ÖSYM’nin resmi sitesi üzerinden sınav giriş belgelerini görüntüleyebilecekler.

KPSS ortaöğretim sınav giriş belgesi için tıklayın

KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman, saat kaçta?

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS ortaöğretim sınavı 15 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek. Saat 10.15 başlayacak olan sınav 130 dakika sürecek.

2024 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı şimdiden merak konusu oldu. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 4 Ekim 2024 tarihinde ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr/” internet sayfası üzerinden açıklanacak.

Editör: Haber Merkezi