MasterChef Türkiye yarışmasında adından sıkça söz ettiren Semihcan Temiz, yarışmanın yeni bölüm tanıtımında sürpriz bir şekilde stüdyoyu terk etti. Semih’in diskalifiye olup olmadığı veya elenip elenmediği, yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak konusu oldu. Peki, MasterChef Semihcan kimdir, neden yarışmayı terk etti? İşte detaylar...

MasterChef Semihcan Temiz Kimdir?

MasterChef Türkiye’nin başarılı yarışmacılarından Semihcan Temiz, 26 yaşında ve aslen Mersinli'dir. Maldivler’den yarışmaya katılan Semih, genç yaşta eğitim amacıyla yalnız yaşamaya başlamıştır. Üniversitede işletme bölümünde okurken aşçılığa olan ilgisi nedeniyle eğitimini yarıda bırakmış ve mutfak kariyerine yönelmiştir.

Semihcan, aşçılık kariyerine ilk olarak Mersin'de bir restoranda başlamış, ardından Montenegro, Dubai ve Maldivler gibi uluslararası mutfaklarda deneyim kazanmıştır. Profesyonel mutfak sanatları üzerine eğitim alarak kendini geliştiren Temiz, MasterChef Türkiye yarışmasına katıldığı ilk turda et tabağı ve dövme pilavı hazırlayarak üç şeften de olumlu oy almış ve ana kadroya girmeyi başarmıştır.

66Eb5C596034A1D542Ca00Da

400 personel alacak: Başvurular 24-30 Ekim 400 personel alacak: Başvurular 24-30 Ekim

MasterChef Semih Diskalifiye mi Oldu, Elendi mi?

Yarışmanın tanıtımında Semihcan’ın şeflere tepki gösterdiği ve stüdyoyu terk ettiği görülüyor. "Ben yediğimde böyle değildi şefim" sözleri üzerine Mehmet Şef, Semih’e sert tepki göstererek, onu stüdyodan kovmakla tehdit etti. Bu tartışmanın ardından Semihcan, önlüğünü çıkarıp yarışmayı terk etti. Ancak, Semihcan’ın resmi olarak diskalifiye edilip edilmediği veya elenip elenmediği henüz belli değil. Bu durumun, yarışmanın yeni bölümünde netlik kazanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi