Atatürkçü Düşünce Derneği Taşköprü Şubesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Anma Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenledi. Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen programda vatandaşlar, şehitler için duygu dolu anlar yaşadı. Etkinlikte müzik dinletisi, kısa belgesel gösterimleri ve videolar izleyicilerle buluştu.
“Şehitlerimizin Emanetini Sonsuza Dek Yaşatacağız”
Atatürkçü Düşünce Derneği Taşköprü Şube Başkanı Gültekin Mumcu, geceye ilişkin yaptığı konuşmada, "Bugün burada, milletimizin bağımsızlığı ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi anmak ve onlara olan minnetimizi bir kez daha ifade etmek için bir araya geldik. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna gözünü kırpmadan şehadete yürüyen tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Onların bizlere emanet ettiği bu cennet vatanı, birlik ve beraberlik içinde sonsuza dek yaşatmak hepimizin en büyük sorumluluğudur. Bu anlamlı etkinliğe katılım sağlayarak bizleri onurlandıran herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.
Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlar Katıldı
Anma programına CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin, Büyük Birlik Partisi'nden Muzaffer Duman, Gelecek Partisi İl Başkanı Harun Acar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program, katılımcılar tarafından büyük beğeni toplarken, şehitler için dualar edildi ve vatan sevgisi bir kez daha tazelendi.
İlgili Haber
Taşköprü Atatürkçü Düşünce Derneği’nden anlamlı etkinlik