Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle Üstatlar Mahallesi’nde ikamet eden şehit Hüseyin Ateş’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette, şehit ailesiyle bir araya gelen Kaymakam Demirdağ ve Vakıf Müdürü Çelik, ailenin halini hatırını sorarak gönüllerini aldı.

Şehitlerimizin Fedakarlığı Unutulmadı

Ziyaret sırasında, şehitlerimizin vatan uğruna yaptıkları fedakarlıkların asla unutulmayacağı vurgulandı. Kaymakam Demirdağ, şehit Hüseyin Ateş’in ailesini ziyaret ederek, devlet ve millet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Çelik de aileyle yakından ilgilendi.

Taşköprü Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kaymakamımız Sayın Abdullah Demirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Çelik ile birlikte Şehidimiz Hüseyin Ateş’in kıymetli ailesini ziyaret etti” ifadelerine yer verildi. Bu tür ziyaretler, şehit ailelerinin yalnız olmadıklarını hissettirmek ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmek adına büyük önem taşıyor.