Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Kırha Köyü'nde, Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ ve beraberindeki heyet, KARGAZ İşletme Şefliği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, İşletme Şefi Hasan Demir'den işletmenin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alan Kaymakam Demirdağ, personelin çalışmalarında başarılar diledi.
Kırha Köyü'nde KARGAZ İşletme Şefliği'ne Ziyaret
Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, göreve başladığı günden bu yana ilçe halkıyla yakın ilişkiler kurmaya özen gösteriyor. Bu kapsamda, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin Bulut ve İlçe Merkez Karakol Komutanı Teğmen Önder Kurt ile birlikte Kırha Köyü'nde bulunan KARGAZ İşletme Şefliği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, İşletme Şefi Hasan Demir, doğal gaz dağıtım süreçleri ve köydeki hizmetlerin durumu hakkında heyeti bilgilendirdi.
Kaymakam Demirdağ'ın Halkla Bütünleşen Yönetim Anlayışı
Kaymakam Abdullah Demirdağ, Taşköprü ilçesine atanmasından bu yana gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın takdirini kazanıyor. Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve ilçedeki işletmelere yaptığı ziyaretlerle, ilçenin sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmeyi hedefleyen Demirdağ, bu yaklaşımıyla ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Kırha Köyü'ndeki KARGAZ İşletme Şefliği ziyareti de bu kapsamda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
KARGAZ, Kastamonu ve çevresinde doğal gaz dağıtım hizmeti sunan önemli bir kuruluş olarak biliniyor. Bölgedeki enerji ihtiyacını karşılamada kritik bir rol oynayan KARGAZ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet kalitesini sürekli artırmayı hedefliyor. Kaymakam Demirdağ'ın işletmeye yaptığı ziyaret, kurumlar arası iş birliğinin güçlenmesine ve halkın enerji hizmetlerine erişiminin iyileştirilmesine katkı sağlayacaktır.