2024 DGS ek tercih var mı, ne zaman yapılacak? DGS ek tercih nasıl yapılır? 2024 DGS ek tercih var mı, ne zaman yapılacak? DGS ek tercih nasıl yapılır?

2024 KPSS Önlisans sınavına giren adayların merakla beklediği an geldi! ÖSYM, sınavın sona ermesiyle birlikte KPSS Önlisans soru ve cevaplarını adayların erişimine açtı. 10:15’te başlayan sınav, 12:25’te sona erdi. Adaylar, 60 Genel Yetenek ve 60 Genel Kültür olmak üzere toplamda 120 soruyu yanıtladı. Peki 2024 KPSS önlisans soruları açıklandı mı? KPSS Önlisans 2024 kaç soru var? KPSS Önlisans Genel Kültür Genel Yetenek kaç soru? Önlisans sınavı ne zaman açıklanacak? KPSS önlisans kitapçık ne zaman yayınlanacak? KPSS Önlisans 2024 kaç ay kaldı? KPSS önlisans sınavı zor mu? 2025 te KPSS önlisans var mı? KPSS önlisans kaç dakika sonra çıkılır? İşte KPSS Önlisans Genel Yetenek-Genel Kültür soru ve cevap anahtarına erişim detayları...

2024 KPSS önlisans soruları açıklandı mı?

2024 KPSS Önlisans sınavı, 1 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi ve adaylar sınavın ardından soruların ve cevapların yayımlanmasını bekliyordu. Sınavın bitiş saati olan 12:25 itibarıyla ÖSYM, KPSS Önlisans soru ve cevap anahtarını adayların erişimine açtı. Soru kitapçığı ve cevap anahtarı, ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden görüntülenebilir durumda.

KPSS Önlisans Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı 2024

Adaylar, sınavda 60 Genel Yetenek ve 60 Genel Kültür sorusunu yanıtlamak için 130 dakika süreye sahipti. Sınavın sona ermesiyle birlikte yayımlanan soru kitapçığı ve cevap anahtarına ulaşmak için ÖSYM’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

KPSS Önlisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS Önlisans sınav sonuçları, 20 Eylül 2024 tarihinde ÖSYM tarafından açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarına yine ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecekler.

Editör: Haber Merkezi